Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Δείξε μου τη φωτό σου στο Facebook να σου πω ποιος είσαι

Μάθε τι συμπεράσματα βγάζουν από τη φωτό σου στο Facebook οι γυναίκες. Από μια γυναίκα!


«Ποτέ δεν θα έχεις δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις πρώτη εντύπωση», σύμφωνα με ένα ρητό.

Στη γλώσσα των social media, «πρώτη εντύπωση» είναι η profile pic σου στο Facebook.

Θα αρέσει η βιτρίνα σου σ’ εκείνες που χαζεύουν τη σελίδα σου; Θα «ψωνίσουν» ή θα πάνε παρακάτω;

Δες τι καταλαβαίνουμε για σένα με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ σου. 











Εσύ με αστεία γκριμάτσα 


(-) Είσαι ξεκαρδιστικός τύπος. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύεις. Κατά βάση φοβάσαι ότι αν σοβαρευτείς θα βγεις άσχημος - και μάλλον έχεις δίκιο.

(+) Σε προτιμάμε με την αστεία γκριμάτσα σου πάρα με βλέμμα jeune premier/ λαϊκού τραγουδιστή σε μαρκίζα της παραλιακής.

Like: 6/10

Εσύ σε καλλιτεχνική πόζα 



(-) Έχεις αρτιστίκ ανησυχίες, αλλά κυρίως απωθημένα γιατί το πιο καλλιτεχνικό πράγμα που έχεις φτιάξει ποτέ είναι πουλάκια και καραβάκια με το χαρτί υγείας. Αυτό είναι το ένα σενάριο. Το άλλο είναι ότι έτσι όπως πέφτει το ημίφως, κρύβεται το γιγαντιαίο σπυρί σου.

(+) Αν είναι πράγματι καλή η φωτογραφία, είσαι και δυο μέρες αξύριστος, δεν σου κρύβω πως στείλουμε το link και στις φίλες μας.

Like: 7/10 

Εσύ & το pet σου 





(-) Είναι σκύλος; Είσαι καλό παιδί, αλλά οι γκόμενες δεν σου κάθονται και σε βλέπουν σαν φίλο. Είναι γάτα; Είσαι μονόχνωτος και μισάνθρωπος. Είναι φίδι/ ιγκουάνα/ μυρμηγκοφάγος; Είσαι weirdo.

(+) Όπως ξέρεις, οι άντρες με μωρά είναι ακαταμάχητοι. Καθώς όμως τα μωρά εδώ δεν συμφέρουν (ποια θέλει να τα φτιάξει με ένα πατέρα;), τα pet είναι καλή εναλλακτική.

Like: 7/10 

Το σήμα της ομάδας σου/ του αγαπημένου σου metal συγκροτήματος 


(-) Enjoy την εφηβεία. Τα ξαναλέμε μετά την ενηλικίωση.

(+)
Έχεις μια ελπίδα η γκόμενα που σε κατασκοπεύει να είναι βαμμένη οπαδός της ομάδας σου/ ορκισμένη groupie του συγκροτήματος που σ’ αρέσει. Συγχαρητήρια. Μόλις σε βρήκε το άλλο σου μισό.

Like: 0/10  

Εσύ σε βρεφική/ παιδική ηλικία 

  
(-) Νομίζεις πως είσαι αξιαγάπητος, αλλά στην πραγματικότητα είσαι αξιοθρήνητος γιατί δεν έχεις καταφέρει να βγεις καλός σε φωτογραφία από το 1985 και έπειτα.

(+) Παράξενο πράγμα το μητρικό ένστικτο, ξυπνάει εκεί που δεν το περιμένεις. Κάποια θα θελήσει να σε υιοθετήσει, είναι βέβαιο.

Like: 4/10 

Εσύ, στον καθρέφτη, με το κινητό σου 




(-) Αν τόσο καιρό δεν σε έχει προβληματίσει το γεγονός ότι αυτό-φωτογραφίζεσαι στο μπάνιο, μήπως το ότι ανήκεις στο πάνθεον με την Blake Lively και τη Scarlett Johansson έχει κάτι να σου πει;

(+) Είναι αξιοπρεπές το μπάνιο σου; Είσαι ωραία ντυμένος; Είναι smartphone το κινητό σου; Όλα θα τα προσέξουμε. Φρόντισε τουλάχιστον αυτά να είναι στην εντέλεια. 1/10









Πηγη: Men24.gr

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha