Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

H Νικολέτα Ρομανού...ειναι και call girl!!!


Η Νικολέττα Ρωμανού συμμετείχε στα Playmate 2010, ενώ έκανε και μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για το Playboy Αυγούστου. Το μοντέλο έκρυβε καλά το σκοτεινό της παρελθόν, αλλά πρώην πελάτες της την αναγνώρισαν. Το μοντέλο από τη Ρουμανία, Νικολέττα Ρωμανού (προφανώς όχι το πραγματικό της όνομα) ήταν γνωστή στη πιάτσα ως Sally.



Λοιπόν μετά απο όλα αυτα και την τσόντα του Σειρηνάκη που πρωταγωνίστησε σας λέμε οτι ειναι και call girl!!! Ναι, με ένα ποσό κοντά στα 200 ευρώπουλα ειναι δικιά σας για μια νύχτα


Η Νικολέτα Ρωμανού-Sally δούλευε ως call girl στην χώρα της, στριπτιζέζ σε γνωστό στριπτιτζάδικο των Αχαρνών και πορνοστάρ αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε ροζ DVD-τσόντες.


Σύμφωνα με πελάτες της Νικολέττας Ρωμανού,
«με 250 ευρώπουλα στον κάνει φλογέρα»,
ενώ πολλοί πρώην πελάτες της εξήραν τις ικανότητές της στα.. πνευστά σε γνωστό «μπουρδελο»-site.
Όπως σχολιάζει ικανοποιημένος πελάτης της Νικολέττας Ρωμανού:
«δεν θέλει ραντεβού πρίν τις 14:00 γιατί χουζουρεύει, ήρθε μέτρια ντυμένη με φτηνιάρικο μπλουζάκι και σορτσάκι, άναψε τσιγάρο και τηλεόραση χωρίς να ρωτήσει, άμεσα τσεκάρισε το χρήμα στο φάκελο, ΑΛΛΑ έχει το πιό όμορφο πρόσωπο απ’ όλες τις μελαχροινές που έχω πάει, εντυπωσιακά β@ζιά όχι τέλειας κατασκευής, πολύ καλή πίπ.. και ορεκτικό μου@… με κλειτοσκουλαρίκι. Αν φτιαχτεί όπως στις φωτό της, είναι καύ… Τέλος μου πρότεινε το ξενοδοχείο Αττική που βρήκα συμπαθέστατο (27 ευρώ).»




Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha