Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η Νέα φανέλα του Παναθηναικού

Η πράσινη ΠΑΕ, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, παρουσίασε την καινούρια εμφάνιση του Τριφυλλιού για την περίοδο 2011-12 
"Τη νέα φανέλα της ομάδας, για τη σεζόν 2011-12 αποκαλύπτουν σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η adidas με την οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής. Για μία ακόμη χρονιά η adidas καινοτομεί παρουσιάζοντας τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού, συνδυάζοντας την επιτομή της αθλητικής τεχνολογίας της adidas με ένα μοναδικό vintage design, εμπνευσμένο από τη δοξασμένη ιστορία του συλλόγου.

Η vintage εμφάνιση, που αναδεικνύεται από τις λιτές γραμμές και το εμβληματικό μεγάλου μεγέθους τριφύλλι, αντλεί την έμπνευσή της από τις εμφανίσεις της ομάδας στη δεκαετία του ‘80. Τότε που παίκτες με μεγάλη ιστορία όπως οι Δημήτρης Σαραβάκος, Χουάν Ραμόν Ρότσα και Βέλιμιρ Ζάετς άφησαν το στίγμα τους στη συνείδηση των φιλάθλων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της φανέλας είναι ότι δεν διαθέτει γιακά όπως τα προηγούμενα χρόνια, ενώ στο πίσω μέρος της διακρίνεται σε ανάγλυφο τύπωμα το “PAO F.C.”, πάνω από το όνομα του κάθε ποδοσφαιριστή. Επιπλέον, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα η τεχνολογία TECHFIT™, μία καινοτομία της adidas που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά διεθνώς, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής.

Τα χρώματα των νέων εμφανίσεων είναι το κλασικό πράσινο με λευκό για την 1η εμφάνιση, το λευκό με πράσινο για τη 2η και το μαύρο με άσπρο για την 3η".

Πηγη: Prasinanea.gr

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha