Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Αποδραση απο την φυλακή...με νυχοκόπτη!!!

Με έναν νυχοκόπτη προσπάθησαν να αποδράσουν από φυλακές των ΗΠΑ τρεις κρατούμενοι. Έξυναν λίγο λίγο τον αρμό που συγκρατούσε τα τούβλα, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα βρεθούν... εκτός.







Η "κεφαλή" της ιδέας ήταν ένας κρατούμενος που περίμενε να δικαστεί για ανθρωποκτονία. Σύντομα, δύο ακόμη κρατούμενοι, ο ένας κατηγορούμενος για κλοπές κι ο άλλος για παιδοφιλία, ασπάστηκαν την ιδέα του νυχοκόπτη και μαζί ξεκίνησαν το σχέδιο της μεγάλης απόδρασης.

Ολονυκτίς το... ξύνανε (τον τοίχο) κι όταν σταματούσαν την "εργασία" έβαζαν ανάμεσα στα τούβλα που είχαν βγάλει, οδοντόκρεμα ή βούτυρο αντικαθιστώντας τον αρμό. Μάλιστα είχαν προετοιμάσει και μία κούκλα, για όταν θα "έφευγαν" ώστε να μη γίνει αισθητή η απουσία τους.
Την περασμένη εβδομάδα, όμως, φύλακες ανακάλυψαν τα σχέδιά τους και αυτή τη στιγμή κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας για συμμετοχή σε απόδραση, αλλά και για υλικές ζημιές σε δημόσια περιουσία.

Ο ένας από τους τρεις έγραψε και γράμμα σε φίλη του (εκτός φυλακής), με λεπτομέρειες για το σχέδιο απόδρασης, ζητώντας της να του φέρει διάφορα εργαλεία, σφυρί, λίμα κ.α. Η φίλη (να σου πετύχει), όμως, παρέδωσε το γράμμα στην αστυνομία.
Σύμφωνα με το σχέδιο, αφού περνούσαν τον εσωτερικό τοίχο της φυλακής, θα χτυπούσαν τον εξωτερικό τοίχο με ένα από τα τούβλα του εσωτερικού τοίχου που είχαν αφαιρέσει. Αυτό θα το έκαναν την ώρα που έκλειναν οι πόρτες των κελιών ώστε να μην ακουστεί ο θόρυβος. Ο εξωτερικός τοίχος, όμως, δεν έσπασε, αλλά έσπασε το εσωτερικό τούβλο που χρησιμοποίησαν για να τον χτυπήσουν...

Εάν καταδικαστούν για τις νέες κατηγορίες αντιμετωπίζουν μέχρι 13 χρόνια φυλάκισης (επιπλέον)...


Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha