Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ! Τα ονόματα των πολιτικών που έπαιρναν δωρεές από τη «μαφία των ακινήτων»

Πολιτικά πρόσωπα και δημοτικούς άρχοντες φέρεται να χρηματοδοτούσαν οι εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν στήσει τη «μαφία των ακινήτων», αλλά και το λεγόμενο «παραδικαστικό κύκλωμα Νο2».
Συγκεκριμένα, στα χέρια του αντεισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, που διερευνά την υπόθεση, εκτός από τις χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων που κατέγραψε ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ, βρίσκεται και μία συγκλονιστική κατάθεση που έχει δώσει στις 29-11-2010, ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τελευταίος είχε αρχικά συνεργαστεί με τους θεωρούμενους ως εγκέφαλους της συμμορίας, τον πολιτικό μηχανικό, Σταύρο Γεωργιτσογιαννάκο και τον περιβόητο από τη συμμετοχή του και στο πρώτο παραδικαστικό κύκλωμα, αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Γιοσάκη.
Ωστόσο, στη συνέχεια ο Δ. Παρασκευόπουλος αποφάσισε να συνεργαστεί με την Υπηρεσία Δίωξης του Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, καταγράφοντας όλες τις κινήσεις των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε «υπό προστασία μάρτυρα».
Καταθέτοντας λοιπόν ενώπιον του κ. Ντογιάκου, ο 66χρονος δικηγόρος, αναφέρει την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη, τον πρώην δήμαρχο Δήμου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη, τον επίσης βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό Πέτρο Ευθυμίου, καθώς και την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ Σοφία Καλατζάκου, ως τα πρόσωπα που λάμβαναν διάφορες χρηματικές δωρεές από τον φερόμενο ως εκ των εγκεφάλων της εγκληματικής οργάνωσης, Σταύρο Γεωργιτσογιαννάκο.

source:http://news24gr.blogspot.com

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha