Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Τα αντίθετα έλκονται…αλήθεια ή μύθος; Η αστρολογία μας εξηγεί…

Συχνά έχουμε ακούσει πως τα «αντίθετα έλκονται» και παρά τις διαφορές τους, μπορούν να δημιουργήσουν μία όμορφη σχέση. Από τη Λίλιαν Σιμου.



Σαν τους πόλους μίας μπαταρίας, που θα λειτουργήσει μόνο όταν υπάρχει το θετικό και το αρνητικό, σαν τις εποχές που έχουν το συμπληρωματικό τους αντίθετο, όπως για παράδειγμα «χειμώνας –καλοκαίρι», σαν την ημέρα που ανταμώνει την νύχτα για να δημιουργηθεί το εικοσιτετράωρο, όλα έχουν την συμπληρωματική αντίθετη πλευρά τους…
Γιατί όχι κι οι σχέσεις λοιπόν;
Πώς όμως δύο άνθρωποι που διαφέρουν αισθητά, μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλο μέσα από τις διαφορές τους;
Η εξήγηση μπορεί να δοθεί μέσα από την αστρολογική διαδρομή και έχει πραγματικά ενδιαφέρον να την ακολουθήσουμε.
Στις σχέσεις, βασικό στοιχείο είναι η έλξη που παρουσιάζεται μέσα από τα ζώδια που βρίσκονται αντίθετα στον ζωδιακό κύκλο. Επομένως ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου σας την ημέρα γέννησης, ή του ωροσκόπου σας, θα μπορούσαμε να δούμε ποιον έλκουμε και γιατί…

Ένωση Κριού – Ζυγού
Γεμάτοι ζωτικότητα, φλογεροί και ερωτικοί, είστε συχνά γεννημένοι κατακτητές, στο ζώδιο του Κριού. Βιαστικοί και ενθουσιώδεις, επιδιώκετε να γοητεύσετε αλλά συχνά δεν μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Με ένα «εγώ» που ζητά να επιβεβαιωθεί για την δυναμική του παρουσία…χρειάζεστε κάποιον απέναντί σας, να σας ισορροπεί, να σας διδάξει πώς το «εγώ» γίνεται «εμείς» και να σας κρατήσει το χέρι, σαν συνοδοιπόρος στη ζωή…Το συμπληρωματικό σας ταίρι είναι ο Ζυγός. Η ένωση θα φέρει αρμονία στη ζωή σας…Θα έχετε αντιθέσεις, αφού είστε αυτόνομοι και ο/η σύντροφός σας θα αναζητά την ισονομία και ισορροπία στις σχέσεις. Η δική σας φλόγα όμως και η δική του/της επινοητικότητα, θα εξελίξει και τους δύο. Προσοχή στη ζήλια. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα μάθουν εσάς τον Κριό να συνυπάρχετε με άλλους και εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού, να παίρνετε πρωτοβουλίες για να διεκδικήσετε την ατομικότητά σας.

Ένωση Ταύρου-Σκορπιού
Αισθησιακοί και οι δύο, διεκδικείτε την απόλαυση στον έρωτα όταν ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου. Με σταθερά βήματα, προσπαθείτε να αγγίξετε το ταίρι σας και να αντιληφθείτε τον έρωτα μέσα από τις πέντε αισθήσεις. Αν αυτές ικανοποιηθούν, είστε ευχαριστημένοι. Το παιχνίδι σταματά στις πρώτες εντυπώσεις και μετά… βολεύεστε λίγο στην υπάρχουσα σχέση. Ή την εξελίσσετε με πολύ αργούς ρυθμούς…Το συμπληρωματικό σας ταίρι, ο Σκορπιός, δεν αρκείται σ’ αυτό! Ταράζει την ρουτίνα της ηρεμίας σας και προσπαθεί να ζήσει με πάθος τον έρωτα! Ζητά απόλυτο δόσιμο, την πλήρη ένωση, κατακτά κάθε πτυχή του Ταύρου. Ως Ταύρος μπορείτε να συντονιστείτε στο παιχνίδι της αγάπης κι ας θεωρήσετε πως χάνετε την ασφάλειά σας και την σιγουριά σας. Θα ωφεληθείτε, αφού θα γίνετε βιωματικοί στις εμπειρίες του έρωτα. Αν ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα πρέπει να μάθετε να απολαμβάνετε δίχως να απαιτείτε να έχετε τον έλεγχο στη σχέση αυτή. Να χαίρεστε μικρές στιγμές.

Ένωση Διδύμων-Τοξότη
Στην ένωση αυτή θα έχετε μία ευέλικτη συχνά σχέση, που δεν θα προσφέρει την αίσθηση της σταθερότητας και της μονιμότητας. Ανήκοντας στο ζώδιο των Διδύμων, αντιμετωπίζετε συχνά τη σχέση σαν ένα εφηβικό φλερτ, που διεγείρει την σκέψη, ενώ αισθάνεστε κάθε φορά σαν να είναι η «πρώτη φορά». Επιθυμώντας να ξεπεράσετε διλήμματα στις επιλογές σας, είστε πολλές φορές σε ένα διαρκές στάδιο αναζήτησης. Έλκοντας ένα σύντροφο με τα στοιχεία του Τοξότη, βρίσκετε το συμπληρωματικό σας αντίθετο. Εδώ υπάρχει πληθωρικότητα στην συντροφική σχέση. Γενναιόδωρα και αισιόδοξα, μπορείτε να αναζητήσετε μαζί, τους ορίζοντες αυτής της σχέση. Ενώ με τα στοιχεία των Διδύμων, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη σχέση πιο ώριμα, το ταίρι σας με το ζώδιο του Τοξότη, θα χρειαστεί να είναι πιο προσιτό και να μην αντιμετωπίζει τη σχέση μόνο ιδεατά. Να αναλάβει την ευθύνη της.
Ένωση Καρκίνου-Αιγόκερου
Μία ενδιαφέρουσα πρόκληση και σ’ αυτόν τον συνδυασμό, με έντονες αντιθέσεις και πολύ δυναμικά συμπληρωματικά στοιχεία. Με το ζώδιο του Καρκίνου, έχετε άφθονα συναισθήματα, στοργή, τρυφερότητα και αφοσίωση. Θα σας ενδιαφέρει η σχέση να είναι προσιτή, συντροφική, άμεση και γεμάτη συγκινήσεις. Με τα στοιχεία του Αιγόκερου, η συγκίνηση προβάλλεται όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, όταν είναι συμβατή με τις κοινωνικές ανάγκες. Το δούναι-λαβείν του έρωτα, πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές. Ποιος θα είναι το όφελος από μία τέτοια ένωση; Εσείς με το ζώδιο του Καρκίνου θα πρέπει να βάλετε κάποια όρια στην αφθονία των συναισθημάτων και θα μάθετε σιγά-σιγά να βάζετε στόχους με προοπτική, αποστασιοποιημένοι. Εσείς με το ζώδιο του Αιγόκερου, θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας κάποιες φορές…να δακρύσει, και στο ταίρι σας να σας αγκαλιάσει!

Ένωση Λέοντα-Υδροχόου
Πολλές φορές θα έχετε διαβάσει πως το ζευγάρι αυτό σχετίζεται άμεσα με τις σχέσεις. Ο μεν Λέων με τις αισθηματικές και προσωπικές, ο δε Υδροχόος, με τις πιο φιλικές. Άρα, ένα ζευγάρι κοινωνικοποιημένο, που όμως έχει κάποιες ουσιώδεις διαφορές. Εσείς που ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα, θα θέλετε να χαρείτε την προσωπική σας σχέση, μέσα από ευχάριστες στιγμές, διασκέδαση, ακόμη και μία δημιουργία από κοινού. Η ζωή μοιάζει με μία γιορτινή μέρα, όταν είστε ερωτευμένοι. Έλκοντας όμως ένα ταίρι με τα στοιχεία του Υδροχόου, έχετε να αντιμετωπίσετε ένα/μία σύντροφο που θα θέλει να ασχολείται περισσότερο με τα ιδανικά και την ομαδική δουλειά. Θα είναι σημαντικό να μειώσετε τις εγωιστικές απαιτήσεις και να του επιτρέψετε περισσότερη ελευθερία. Αν είστε στο ζώδιο του Υδροχόου, σημαντικό θα είναι να περιορίσετε τις πολλές σας ασχολίες και να αφιερώσετε χρόνο σε προσωπικές στιγμές. Θα μάθετε πως η δημιουργία του έρωτα, μπορεί να είναι μοναδική!

Ένωση Παρθένου-Ιχθύων
Με τον τελευταίο μας συνδυασμό, έχουμε μία πολύ διαφορετική προσέγγιση στην αισθηματική σας ζωή. Όσοι ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, διατηρείτε ένα πολύ προσεκτικό προφίλ και δεν είστε έτοιμοι να βυθιστείτε στον κόσμο των συγκινήσεων! Σκέπτεστε, προγραμματίζετε, σχεδιάζετε την ερωτική σας ζωή, όπως και κάθε άλλο τομέα που σας ενδιαφέρει. Κατά συνέπεια, σας λείπει ο αυθορμητισμός και το όνειρο…Έλκοντας ένα ταίρι με τα στοιχεία των Ιχθύων…έχετε πλάι σας έναν άνθρωπο που γεννήθηκε για να ζει στον ονειρικό του κόσμο. Σίγουρα είστε χρήσιμοι σ’ αυτόν, γιατί του προσφέρετε έδαφος και προσγείωση. Αλλά σας αποδιοργανώνει. Όταν μάθετε με τη σειρά σας, πως δεν υπάρχει τελειότητα στη σχέση και πρέπει να ζείτε το όνειρο της αγάπης, θα απολαύσετε το συναίσθημα δίχως πολλές αναλύσεις. Και παράλληλα, αν ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων, η συνάντηση με ένα άτομο στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε την ιδέα, πράξη…Να έρθετε σε επαφή με την πραγματικότητα μίας σχέσης!



Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha