Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η Εύα Λονγκόρια και ο… στόλος της


Μικρή στο μάτι, αλλά τα γούστα της είναι μεγάλων διαστάσεων. Ναι, ο λόγος για την Εύα Λονγκόρια και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. 



 Αποδεικνύοντας για μια άλλη φορά πως όσο μπόι της λείπει τόσο το αναπληρώνει με μεγάλων διαστάσεων αυτοκίνητα – καθώς ο μπασκετμπολίστας Τόνι Πάρκερ είναι παρελθόν – η Εύα Λονγκόρια μόλις ψώνισε μια BMW 750. Γενικώς οι γυναίκες έχουν ένα θέμα με το μέγεθος. Όπως και να το πάρεις. Μιλώντας για αυτοκίνητα, τους εμπνέει ασφάλεια; Πιθανόν. Τις κάνει να αισθάνονται πιο απόρθητες μέσα στον αντρικό σωβινισμό των δρόμων; Μπορεί. Αλλά ταυτόχρονα τις κάνει και σέξι. Πόσες φορές δεν έχεις ξαναγυρίσει κεφάλι για να επιβεβαιώσεις πως το χλιδάτο SUV που μόλις είδες στο φανάρι το οδηγεί γυναίκα;


Η Λονγκόρια πάντως ξέρει να ψωνίζει, όπως και γενικότερα το Χόλιγουντ που συστηματικά σνομπάρει τα αμερικάνικα αυτοκίνητα (ακόμα και τα πιο ακριβά του είδους) για τα ευρωπαϊκά, ίσως όχι επειδή σε γενικές γραμμές είναι τεχνολογικά πιο μπροστά αλλά επειδή έχουν περισσότερο class quality σε σχέση με ό,τι συμβαίνει στο Νότο, στο Τέξας, στην Αλαμπάμα ή το Αρκάνσας που είναι πιο παραδοσιακά made in USA.


Για να γίνει και το σχετικό γκόσιπ της Εύας -ή μήπως Εύα σκέτο- προφανώς της αρέσουν οι BMW γιατί έχει και μια X5.


Αλλά και μια Bentley (και πάει βόλτα και τους γονείς της, όπως εδώ…).



Η Rolls όμως που τη βλέπεις να κατεβαίνει είναι δανεική. Αλλά κάνει το twist της αντίθεσης αφού σκάει μύτη με σορτσάκι. Σωστή.

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha