Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ελληνίδα ρεπόρτερ...ανάβει φωτιές

Μία ανερχόμενη δημοσιογράφος, η Χρύσα Πατσιάδου, που παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον σε fashion shows, όπου έχει συμμετάσχει με το καλλίγραμμο σώμα της.


Η Χρύσα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από 18 χρόνια, αλλά στα τέσσερα χρόνια της μετακόμισε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Πέραμο, με τα τρία Εχει πτυχία γνώσης αγγλικών και γερμανικών. Εχει τελειώσει, ακόμα, σχολή ονυχοπλαστικής και περιμένει να πάρει το πτυχίο δημοσιογραφίας!
Η πρώτη της εμφάνιση έγινε σε ένα fashion show και στη συνέχεια σε βιντεοκλίπ του γνωστού ράπερ Οminus! Οι φιλοδοξίες της είναι να τελειώσει τη σχολή δημοσιογραφίας και να ασχοληθεί παράλληλα με τον χώρο του modeling!
Στην αδερφή της έχει μόνο αδυναμία! Είναι μοναδική και της έχει μεγάλη λατρεία. Συχνάζει στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας. Ενα από αυτά όπου πηγαίνει πιο συχνά είναι το «Candy bar», στο κέντρο της πόλης.
Ο ιδανικός άνδρας είναι αυτός που δεν θα είναι σαν όλους τους άλλους! Θα ξεχωρίζει με την προσωπικότητα και το στιλ του και θα της τραβήξει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή.


Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha