Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη... για τα τατουάζ του!

Που να φανταζόταν ο Χουάν Πάμπλο Πίνο (φωτό), όταν υπέγραφε το περασμένο καλοκαίρι στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, ότι λίγους μήνες αργότερα θα τον... συνελάμβανε η αστυνομία της χώρας!



Κι αυτό λόγω των πολλών... τατουάζ που έχει στο σώμα του! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός επισκέφθηκε πριν από μερικές ημέρες μαζί με φίλους του ένα εμπορικό κέντρο στο Ριάντ. Μάλιστα δε δίστασε να φορέσει ένα ρούχο το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα τατουάζ που έχει στο χέρι του (σε μερικά από τα οποία απεικονίζεται ο Ιησούς Χριστός και άλλα θρησκευτικά σύμβολα).

Έλα όμως που δεν γνώριζε ότι σύμφωνα με το νόμο της Σαουδικής Αραβίας απαγορεύεται να επιδεικνύεις τατουάζ σε κοινή θέα! Οι πελάτες, λοιπόν, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο, διαμαρτυρήθηκαν! Κι έτσι, εκεί που ο ίδιος απολάμβανε τη βόλτα του, είδε μερικούς αγριεμένους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν!

Πάντως, λίγο αργότερα, ο Λατινοαμερικάνος άσος αφέθηκε ελεύθερος, αφού ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Μάλιστα, πρέπει να αναφερθεί ότι μετά το παραπάνω περιστατικό, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έδωσε εντολή σε όλους τους συλλόγους να συμβουλεύσουν τους παίκτες τους σχετικά με τις ισλαμικές παραδόσεις, και να τους προτρέψουν να αποφεύγουν να επιδεικνύουν τα θρησκευτικά τους σύμβολα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της περυσινής περιόδου ένα τατουάζ που απεικόνιζε ένα σταυρό είχε βάλει σε παρόμοιους μπελάδες έναν Ρουμάνο ποδοσφαιριστή στη Σαουδική Αραβία!

Όσο για τον (δύο φορές διεθνή) Χουάν Πάμπλο Πίνο (που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, Μονακό, Σαρλερουά, και Γαλατάσαραϊ), ισχύει το γνωστό ρητό: «Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;»!!!



Πηγη: balleto.gr

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha