Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ!!!Δεκατριάχρονη σε σώμα… υπεραιωνόβιας!(VIDEO+PHOTO)

Όπως κι άλλες έφηβες στην ηλικία της η Hayley Okines λατρεύει το νεαρό ποπ σταρ Justin Bieber, ανταλλάσσει μηνύματα στο twitter με τους φίλους της και της αρέσουν οι βόλτες στα μαγαζιά.


 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει όμως από τους υπόλοιπους είναι ότι πάσχει από προγηρία, που σημαίνει ότι το σώμα της γερνά οκτώ φορές γρηγορότερα από το φυσιολογικό.
Υποφέρει από αρθρίτιδα, έχει πρόβλημα στους γοφούς και της έχουν πέσει τα μαλλιά.
Η ιστορία της έγινε θέμα σε σειρά ντοκιμαντέρ, ενώ το 2010 συμμετείχε σε ένα επαναστατικό δοκιμαστικό πείραμα στην Αμερική.
«Είναι ενοχλητικό να έχεις το σώμα μιας γριάς» λέει η ίδια.
Η μητέρα της Kerry είπε για την κόρη της ότι «είναι μια έφηβη σαν όλες τις άλλες, έχει ακατάστατο δωμάτιο και της αρέσει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο, ενώ νομίζει ότι ξέρει τα πάντα, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της!».
«Της αρέσει να βγαίνει έξω κι εγώ την αφήνω να πηγαίνει με τους φίλους της στα μαγαζιά και στα σπίτια τους και να κοιμάται τα βράδια εκεί. Όταν όμως πηγαίνει στο εμπορικό κέντρο, φροντίζω να είμαι κάπου εκεί κοντά και εκείνη έχει πάντα το κινητό μαζί της σε περίπτωση που με χρειαστεί» πρόσθεσε.
Και η μητέρα της έχει κάθε λόγο να ανησυχεί γιατί τον περασμένο Απρίλιο οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Hayley ότι τα οστά του ισχίου της μπορούσαν εύκολα να βγουν από τη θέση τους και έτσι τώρα αναγκάζεται να φορά όλη τη μέρα μια ειδική ζώνη.
Συνειδητοποιεί απόλυτα ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια, ενώ ένα κορίτσι που γνώριζε με την ίδια ασθένεια πέθανε σε ηλικία 14 ετών!







-newsbeast


Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha