Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Για γυναικες! Με πόσους έχεις πάει & άλλες δύσκολες ερωτήσεις (video)

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας "What's your number" ρίχνουμε φως στις πιο δύσκολες ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου πο μπορεί να ακούσεις από τον καλό σου. Πώς θα απαντήσεις αλλά και πώς θα αποφύγεις πιθανό εκνευρισμό του.



Με πόσα αγόρια έχεις κάνει σεξ ή κοινώς με πόσους άντρες έχεις πάει;
Προφανώς, όσο πιο μικρή είσαι, η ερώτηση αυτή τόσο πιο εύκολη σου φαίνεται. Ας ξεκινήσουμε από το βασικό. Αν δεν έχεις ξανακάνει σεξ και όποια ηλικία κι αν έχεις, οφείλεις να ενημερώσεις το υποψήφιο πρώτο παρτενέρ σου για την ευλογία που έχει. Μην φοβηθείς και μην ντραπείς. Όσα περισσότερα γνωρίζει εκείνος για την απειρία σου, τόσο πιο πολύ θα σε προσέξει και θα σε περιποιηθεί κατανοώντας το δύσκολο της υπόθεσης.
Στην περίπτωση που είστε κάποιο διάστημα μαζί και έχεις μεγάλη σεξουαλική εμπειρία, τα πράγματα αλλάζουν. Ο πιο ασφαλής αριθμός που μπορείς να ξεστομίσεις στην περίπτωση που πρέπει οπωσδήποτε να πεις έναν αριθμό είναι το 3! Ούτε λίγο, ούτε πολύ, αριθμός που μπορεί να καταπιεί ο καλός σου πιο εύκολα. Τώρα, αν πρέπει να μπεις σε τέτοιες συζητήσεις, το προτιμότερο είναι να του πεις πως η ζωή σου ξεκίνησε να έχει νόημα μαζί του, δηλαδή, οι παρελθοντικές εμπειρίες επί του κρεβατιού δεν έχουν σημασία και δεν τις θυμάσαι καν.
Αν επιμείνει και πιστέψεις με αφέλεια πως θέλει όλη την αλήθεια, μην είσαι σίγουρη πως μπορεί να αντέξει τον αριθμό που θα ακούσει. Άσε που πραγματικά δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του και να ξέρεις τι θα σκεφτεί για σένα. Όσο κι αν το παίζουν προχωρημένα, τα αγόρια δύσκολα μπορούν να σκεφτούν πως η κοπέλα που έχουν έχει κάνει έρωτα με 20 ή περισσότερους άντρες.
Αν εσύ μπεις στη διαδικασία να ρωτήσεις σχετικά με τις παρτενέρ του, θυμήσου πως το ίδιο ισχύει και για την δική σου αντοχή. Μπορεί να ακούσεις έναν αριθμό που δύσκολα θα χωνέψεις. Κατόπιν ξεκινούν οι υπολογισμοί για το πόσες παρτενέρ χώρεσαν στα χρόνια που πέρασαν και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.

Τι ακριβώς έχεις δοκιμάσει στο σεξ:
Στην περίπτωση αυτή, το να αποκαλύπτεις μισές αλήθειες χωρίς να λες ψέματα, είναι η καλύτερη τακτική. Για παράδειγμα, αν στα 15 σου έκανες ένα ερωτικό τρίο ή είχες μια ερωτική επαφή με το ίδιο φύλο, καταστάσεις που ούτε που κατάλαβες πως έγιναν, ούτε τις ήθελες πλήρως, δεν χρειάζεται να τις ρίξεις στο ερωτικό τραπέζι με τον τωρινό σου σύντροφο. Η πλήρης παραδοχή πειραματισμών σου στο σεξ, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, κι εκεί που ήθελες να το παίξεις λίγο πιο προχωρημένη, να βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο. Ο καλός σου για παράδειγμα, μπορεί να εκμεταλλευθεί την εμπειρία σου σε ένα ερωτικό τρίγωνο και να προσκαλέσει καλεσμένους στο κρεβάτι σας. Είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο ξανά;

Είμαι ο καλύτερός σου;
Η ερώτηση αυτή, θα έρθει είτε το περιμένεις, είτε όχι. Για το λόγο αυτό να είσαι προετοιμασμένη. Μην διστάσεις, μην το σκεφτείς, φώναξε ένα μεγάλο ''ναι''! Ναι είσαι ο καλύτερος, ναι τα σπας, ναι σε θέλω με τρέλα. Αν αρχίσεις τις φιλοσοφικές αναλύσεις, το μυαλό του θα σκεφτεί πως κάτι δεν κάνει καλά ή κάποιος υπήρξε καλύτερος.
Φυσικά, η κουβέντα θα έρθει και στα μεγέθη του πέους των πρώην. Ε, δεν χρειάζεται να τον ενημερώσεις με χάρακα και μεζούρα για το ποιά θέση καταλαμβάνει στο βάθρο. Αν πάλι, όχι μόνο δεν είναι ο καλύτερος αλλά πολλά πράγματα ούτε που τα καταλαβαίνεις (ειδικά αν έχετε βρεθεί πολύ λίγες φορές), μπορείς να επισημάνεις πως το σεξ με την εξάσκηση γίνεται καλύτερο ανάμεσα σε δύο εραστές και δια της τριβής παράγεται θερμότης. Άσε που το καλύτερος και χειρότερος είναι θέμα υποκειμενικό αφού και τα συναισθήματα παίζουν σπουδαίο ρόλο για εμάς τις γυναίκες στην αξιολόγηση του πόσο καλά περάσαμε στον κρεβάτι με ένα αγόρι.

Το κάνεις μόνη σου;
Φυσικά και περιποιείσαι τον εαυτό σου μόνη σου και δεν έχεις κανένα λόγο να του το κρύψεις. Το ίδιο κάνει κι εκείνος και δεν υπάρχει τίποτα κακό στην αυτοϊκανοποίηση σας (εφόσον βέβαια δεν την προτιμάτε από το σεξ μεταξύ σας).Αν ενδιαφέρεται για τους μοναχικούς σου οργασμούς, μην διστάσεις να του δείξεις πως το κάνεις και μπροστά του και να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει και θα τον ανάψεις περισσότερο.

Το έχεις κάνει χωρίς προφυλακτικό;
Ερώτηση παγίδα: το προτιμότερο θα ήταν να μην το έχεις κάνει αλλά ας υποθέσουμε πως έχεις πέσει στο αμάρτημα. Η πιο συχνή αφορμή για μια τέτοια ερώτηση, είναι στην προσπάθειά του να σε πείσει να κάνετε σεξ χωρίς προφυλάξεις. Αυτό που πρέπει να του επισημάνεις, ειδικά αν είναι νέος σύντροφος, είναι πως ότι κι αν λέει, όσο υγιής κι αν υποστηρίζει πως είναι, τα Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα θερίζουν αυτή τη στιγμή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όπως εκείνες του HPV ή των χλαμυδίων για παράδειγμα, εκείνος απλά είναι φορέας και αυτή που θα νοσήσει τελικά θα είσαι εσύ.
Δες και το τρέιλερ της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί:

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


-womanonly


Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha