Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Κόβετε το sex ; Όχι …

Μπορεί εδώ και αρκετούς μήνες οικονομικά οι Έλληνες να μην είναι στα πολύ δυνατά τους αλλά όσο και αν η οικονομική κρίση τους χτύπησε την πόρτα και την τσέπη δεν κατάφερε να τους αποσπάσει την προσοχή από το σεξ. Κανένα μέτρο και κανέναν ΔΝΤ δεν κατάφερε να μειώσει την λίμπιντο των Ελλήνων η οποία εκτινάσσεται στα ύψη σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατη έρευνα του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research.




Σε δείγμα 716 ανδρών και γυναικών ηλικίας 18 έως 34 ετών, το 76,1% αισθάνεται ικανοποιημένο από την σεξουαλικότητά του και το 65,4% από την ερωτική του ζωή. Μόνο το 10,1% των νέων που συμμετείχαν στην έρευνα δηλώνει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τον τελευταίο χρόνο.
Υψηλό όμως είναι και το ποσοστό εκείνων που χαρακτηρίζουν την σεξουαλικότητά τους από μέτρια έως πολύ άσχημη ή που απαντάει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από την ερωτική του ζωή, δηλαδή το 22,8% και το 33,5% αντίστοιχα. «Αυτό συμβαίνει επειδή γιατί τέτοιες ερωτήσεις παραμένουν ταμπού με αποτέλεσμα πολλοί να είναι αυτοί που θα φοβόντουσαν να την χαρακτηρίσουν.» σημείωσε ο Θάνος Ασκητής.
Την ίδια ώρα, το 75,3% απαντάει ότι το ΔΝΤ δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την σεξουαλική επαφή. Παράλληλα το 92,1% πιστεύει πως ο ρόλος των δύο φύλων έχει αλλάξει στην εποχή μας ενώ το 44,3% χαρακτηρίζει τον τομέα των σχέσεων ως το πλέον προβληματικό κομμάτι της ζωής.
Το συμπέρασμα από την έρευνα είναι ότι το σεξ στην Ελλάδα δεν κόβεται με τίποτα ακόμη και στην πολιτική σκηνή της χώρας.


Πηγη:okokoras.gr

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha