Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Σεξάκι στις κερκίδες και δε συμμαζεύεται..

Έτσι είναι.  Μεταφερόμαστε στη Γερμανία, εκεί όπου ένα ζευγάρι την ώρα του αγώνα Χόφενχαϊμ – Μπάγερν, άφησε στην άκρη τα μίση και έπιασε το… ερωτικό μεθύσι (;).




Ενώ στον αγωνιστικό χώρο καμία ομάδα δεν μπορούσε να σκοράρει, ένας φίλαθλος της Μπάγερν, πήρε την κατάσταση στα «χέρια» του και κράτησε ψηλά το λάβαρο της ομάδας.
Την εξωαγωνιστική δραστηριότητα, αποθανάτισε φίλαθλος – αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό στην Bild:
«Δεν είχαν καθόλου αναστολές. Οι φίλαθλοι γύρω τους δεν ενοχλήθηκαν. Δεν άργησαν όμως να γίνουν αντιληπτοί από τους υπάλληλους ασφαλείας οι οποίοι τους ζήτησαν να σταματήσουν. Πράγματι διέκοψαν την σεξουαλική πράξη, στο ημίχρονο πήγαν να ξανακάνουν σεξ (σίγουρα καθόντουσαν στα διαρκείας φαίνεται). Τελικά έφυγαν από το γήπεδο, αφού οι σεκιούριτι τους είπαν ότι αν δεν σταματούσαν θα έπρεπε να συλληφθούν για προσβολής της δημοσίας αιδούς».

Άξιοι.
Για τους ξενέρωτους σεκιουριτάδες, δεν έχω λόγια. Ούτε να μαμήσει δεν μπορεί κανείς. Έλεος πια!
ΥΓ: Τέτοιες κινήσεις φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα
ΥΓ2: Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πρώτη μου εικόνα από εξέδρες γηπέδου. Ήταν στον αγώνα Εθνικός – Καβάλα στο παλιό Καραϊσκάκι. Καθόμουν ανάμεσα σε έναν παπά και μία καλόγρια (true story)… Διαφορά κουλτούρας… (βέβαια αν έβλεπα αυτήν την εικόνα στα 8 μου, θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ, όλα πολύ διαφορετικά στην πορεία της ζωής μου)
ΥΓ3: Επειδή τσέκαρα κάτι σχολιάκια για ΠΑΟΚτζήδες κτλ κτλ. Υπάρχει ποτέ περίπτωση ο ΠΑΟΚτζης να αφήσει τα μάτια του από τον Κοντρέρας και να ασχοληθεί με κάτι άλλο την ώρα του ματς; Δεν νομίζω..
ΥΓ4: Αντίθετα, στο Καραϊσκάκι, στο «Μη σταματάς, μη σταματάς να τους …, έτσι… ο Πειραιάς», θα ήξεραν που έδειχναν
ΥΓ5: Δηλαδή αυτός που τους τράβηξε φωτό, ήταν λιγότερο ανώμαλος από το ζευγάρι;
ΥΓ6: To… κούρασα και ψόφησε!

ΠΗΓΗ: http://www.inews.gr

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha