Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ!! Οι πιο περίεργοι νόμοι για το σεξ

Πως θα σου φαινόταν να κάνεις σεξ με την πεθερά να παίρνει μάτι; Αν σου έλεγαν ότι η γυναίκα σου μπορεί να σε σκοτώσει αν την απατήσεις; Κι όμως σε κάποιες χώρες όλα αυτά θεωρούνται φυσιολογικά και μάλιστα με τη σφραγίδα του νόμου. 



 Υπάρχουν άνδρες στο νησί Guam που οι δουλειά τους είναι να ξεπαρθενιάζουν νεαρά κορίτσια. Γυρνάνε από χωριό σε χωρίο κι όποια οικογένεια τους χρειαστεί, τους χρησιμοποιεί. Βλέπεις υπάρχει ένας νόμος στο νησί που απαγορεύει σε μια γυναίκα να παντρευτεί εάν είναι παρθένα. Και ψάχνεις εσύ μετά δουλειά με μέλλον.

Στις περισσότερες μεσανατολικές χώρες ισχύει ο παρακάτω ισλαμικός νόμος. Εάν κάνεις σεξ μ’ ένα αρνί, είναι θανάσιμο αμάρτημα να το φας μετά. Αυτοί δεν έχουν Πάσχα βλέπεις, αρνάκι σουβλιστό, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ αν θα το έτρωγαν.

Στον Λίβανο, οι άντρες επιτρέπεται να κάνουν σεξ με ζώα, αρκεί βέβαια να είναι θηλυκά. Η χαρά του βοσκού. Μην τους πουν και ανώμαλους τους ανθρώπους.

Στις ΗΠΑ απαγορεύεται να έχουν οι πολίτες στην κατοχή τους είδη που βρίσκονται υπό εξαφάνιση. Με μια εξαίρεση όμως. Έντομα. Βλέπεις ο νόμος αναγνωρίζει στους εντομόφιλους το δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν στις σεξουαλικές τους πράξεις. Αυτή είναι χώρα που δεν κάνει διακρίσεις.

Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός μπορεί να εξετάσει τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας χωρίς όμως να τα κοιτάξει απευθείας. Μόνο την αντανάκλασή τους στον καθρέφτη μπορεί να δει. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, πες μου τι έχει η ασθενής μου!

Να κι ένας νόμος για τις γυναίκες. Στην Μινεσότα απαγορεύεται οι άντρες να κάνουν σεξ με τη γυναίκα τους αν έχουν φάει σκόρδο ή κρεμμύδι. Και είναι υποχρεωμένοι(από το νόμο μάλιστα) να βουρτσίσουν τα δόντια τους εάν η γυναίκα τους το ζητήσει. Τέρμα τα πιτόγυρα με τζατζικάκι.

Στο Χονγκ Κονγκ μια απατημένη σύζυγος έχει το δικαίωμα να σκοτώσει τον άντρα της, μόνο εάν χρησιμοποιήσει για όπλο τα χέρια της. Την γκομενίτσα του άντρα της από την άλλη μπορεί να την σκοτώσει με όποιο τρόπο θέλει. Αυτά είναι!

Στην Βολιβία, είναι παράνομο ένας άνδρας να κάνει σεξ με μια γυναίκα και την κόρη της… ταυτόχρονα. Μία-μία αγόρι μου. Μην τα θες κι εσύ όλα δικά σου.

Στην Ουάσιγκτον υπάρχει ένας νόμος που απαγορεύει στους άνδρες να κάνουν σεξ με μια παρθένα, ακόμα και την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Τι λέτε ρε παιδιά; Και πότε επιτρέπεται δηλαδή;

Στην Κολομβία, μια γυναίκα επιτρέπεται να κάνει σεξ μόνο με τον άνδρα της. Και την πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό πρέπει να είναι και η μητέρα της παρούσα για να επιβλέπει την κατάσταση. Ρε τι βλέπουν τα μάτια των μανάδων…

Στην πολιτεία Utah των ΗΠΑ απαγορεύεται σε οποιαδήποτε γυναίκα να κάνει σεξ με κάποιον που επιβαίνει σε ασθενοφόρο. Εάν παρόλα αυτά συμβεί, τότε διώκεται ποινικά και το όνομά της δημοσιεύεται στην τοπική εφημερίδα. Από την άλλη ο άντρας δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία. Όποτε ξέχνα τα σενάρια με την σέξι νοσοκόμα.

 Στην Ντακότα, τα ξενοδοχεία απαγορεύεται να έχουν διπλά κρεβάτια. Πρέπει να έχουν 2 μονά, με απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον ένα μέτρο. Μην χαίρεσαι. Το σεξ στο πάτωμα ανάμεσα στα κρεβάτια, απαγορεύεται κι αυτό.

Στην Βιρτζίνια απαγορεύεται σ’ ένα ζευγάρι να κάνει σεξ με το φως αναμμένο. Θέλω να πιστεύω ότι όλα γίνονται για περιβαλλοντικούς λόγους.

Από την άλλη στην Νεβάδα, απαγορεύεται να κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό. Λογικό ρε παιδιά αλλά ποιος θα μ’ ελέγξει;

Στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ απαγορεύεται ένας άντρας να ερεθιστεί και αυτό να φανεί μέσα από τα ρούχα του. Κατάλαβες γιατί έγινε μόδα το φαρδύ παντελονάκι;

Στην Μινεσότα πάλι, απαγορεύεται σε όλους τους άντρες να κάνουν σεξ με ψάρια. Και να ήθελαν είμαι πολύ περίεργη πως γίνεται αυτό.

Στην Ινδονησία απαγορεύεται ο αυνανισμός. Θες να ακούσεις και την ποινή αν το τολμήσεις; Αποκεφαλισμός. Γιατί ρε παιδιά; Αφού αν πετύχει η μ#$%^&α τύφλα να ‘χει το γ*&^$ι!


-men24

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha