Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Οι 5 μύθοι για τον ανδρισμό (για γυναίκες)

Tου άντρα του πολλά βαρύ, λένε πως δεν πρέπει να του μιλάς το πρωί, άσε που υπάρχουν και κάποια αρσενικά που θέλουν παντόφλα στο πόδι και ζεστό ζυμωμένο ψωμί στο τραπέζι από τα χεράκια σου. Ένα σωρό μύθοι και παραφιλολογίες κυκλοφορούν για τους αληθινούς άντρες και οφείλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη!




No.5: Του αληθινού του άντρα παίζει το ματάκι!
Η πραγματικότητα: Το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις τη σήμερον ημέρα, με την πλήρη σεξουαλική απελευθέρωση, την απομάκρυνση από θεσμούς όπως ο γάμος και η οικογένεια, είναι να το παίζεις παίχτης και γυναικάς.

Πραγματικά λοιπόν, ένας άντρας έχει την ευκαιρία να πηγαίνει σαν μελισσούλα κάθε βράδυ από κρεβάτι σε κρεβάτι χωρίς να δίνει καμιά υπόσχεση ενώ και σχέση να έχει, μπορεί πολύ εύκολα να την απατήσει αφού και προσφορά υπάρχει και ο δεσμευμένος θεωρείται (από κάποιες) και πιο σέξι.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, δείγμα ανδρισμού δεν είναι το να ξενοκοιμάσαι αλλά το να μπορείς παρά τους πειρασμούς, να έχεις μάτια για μια γυναίκα και μόνο.

No.4: Οι αληθινοί άντρες δεν ξέρουν από μόδα και στυλ
Η πραγματικότητα: περάσαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που ένας άντρας δεν ήξερε ούτε την κάλτσα του να συνδυάσει με το παπούτσι και το παντελόνι. Στην εποχή που ο Τζορτζ Κλούνεϊ περπατά ατσαλάκωτος και ο πιτσιρικάς στο σχολείο ξέρει πώς να συνδυάσει στυλάτα την μπλούζα με τη νεκροκεφαλή με το σωστό κούρεμα, κανένα αρσενικό δεν μπορεί να καυχιέται για τον ανδρισμό του χωρίς να ξέρει να δέσει μια γραβάτα.

Και μην μου πεις πως ο Πιτ με μια ντουζίνα παιδιά ή ο Μπέκαμ με 3 γιους και μια κόρη είναι λιγότερο βαρβάτοι από τον καλό σου απλά επειδή διαθέτουν στυλ και ξέρουν από μόδα!

No.3: Οι αληθινοί ξοδεύουν λεφτά σε αντρικά ενδιαφέροντα

Η πραγματικότητα: Σίγουρα το να ξοδέψει τα λεφτά του σε ένα ακριβό πούρο, σε ένα ουίσκι 100 ετών, στην αγορά ενός σκάφους φουσκωτού μπορεί να τονώσει τον ανδρισμό του. Αυτό δεν σημαίνει πως γίνεται πιο άντρας σπαταλώντας μια περιουσία για την πάρτη του. Ίσα ίσα ο άντρας ο σωστός θα διαθέσει ένα ευρουλάκι για ένα λουλουδάκι για σένα!


No.2: Οι αληθινοί άντρες θα ρίξουν και τον καυγά τους:

Η πραγματικότητα: δεν είμαστε ακόμα σίγουρες γιατί τόσοι πολλοί άντρες προσπαθούν να αποδείξουν τον ανδρισμό τους, κάνοντας κόντρες με το αυτοκίνητο ή παίζοντας ξύλο στο δρόμο για μια θέση πάρκινγκ. Πόσο σέξι μπορεί να είναι ένας άντρας που σε παρατάει για να τσακωθεί, αδιαφορώντας για το αν φοβάσαι ή αν είσαι εσύ η ίδια προστατευμένη.

Aν θέλεις κύριε να βγάλεις το άχτι σου, εύκολα μπορείς να γραφτείς σε μια πυγμαχική ομάδα, να δίνεις τις μπουνιές και κλωτσιές σου, να αποδεσμεύεις την ενέργεια που δεν χρειάζεσαι ή να διοχετεύσεις όλη εκείνη την ενέργεια... στο κρεββάτι!


Νο1: Οι αληθινοί άντρες πιστεύουν πως είναι ανώτεροι από κάθε θηλυκό
Η πραγματικότητα: το αγόρι αυτό που θα συναντήσεις και δεν θα σταματήσει να σε υποτιμά επειδή γεννήθηκες γυναίκα, δεν υπάρχει λόγος να το πείσεις πως κάνει λάθος ή να προσπαθήσεις να του αλλάξεις τις μισογύνικες αντιλήψεις του, που κάποιος προσπάθησε επιμελώς να του τις διδάξει. Άφησέ τον στην πλάτη του και όσο εσύ προοδεύεις (παρ' ότι γυναίκα) εκείνος θα βρει κάποια που θα μπορεί να χειριστεί όπως θέλει - την άτυχη- και θα το παίξει και άντρας και βαρύς και ασήκωτος!



-womanonly,gr


Σου Άρεσε? Κανε Like!!


0 σχόλια:

Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

Share us

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha